KRUDTTELTET'S rejse med Heimdal Data

Da en af Danmarks førende fyrværkeriforhandlere kom til os for et nyt look og friske ideer, blev det starten på en rejse fra indledende møde til en vellykket salgssæson. Når salgsvinduet kun er et par uger i december, er kommunikation vigtig gennem hele processen...

svg icon road
icon pin on road pink
icon pin on road green
icon pin on road blue

ARBEJDER MED DIG, FOR DIG

Begræns ikke dig selv med en færdiglavet skabelon eller en løsning, der ikke føles rigtig. Vi er stolte af at lære vores kunder at kende og gøre dem til en integreret del af projektteamet. Vi er fokuserede på at levere deres vision, involvere dem hvert trin på vejen og reagere hurtigt på deres behov.

Lær Krudtteltet-holdet at kende

Vores første skridt var at lære dem og deres vision at kende, at lære, hvad der var vigtigt for dem og deres brandimage.

two people having coffee working on laptops
b
white board

Kigger lidt dybere

Efter vores første møde udarbejdede vi en indledende projektoversigt og første design. Dette gav os mulighed for at forfine ideerne og komme videre sammen.

b

Udførelse af design i praksis

Siden, apps og spil begyndte at komme til live, med fremskridtsrapporter og samtaler, der sikrede, at Krudtteltet var en del af processen og kunne hjælpe med at forfine resultaterne.

business people in meeting room
b
teambuilding throwing axe

Får hugget!

Krudtteltet var endda med på en af vores teambuilding aftner - øksekastning!

b

Gå Live tid, men ikke farvel tid

Med et meget snævert salgsvindue og tusindvis af brugere, der downloader apps, browser hjemmesiden og deltog i spil i appen, var vi selvfølgelig der for at yde fortsat support og et øjeblikkeligt svar på ethvert behov.

handshake
b
icon check green

Løft din rejse med vores personlige touch!

icon laptop

Den fulde Krudtteltet-pakke

I samarbejde med Krudtteltet udviklede vi en custom webshop, der fungerede sammen med Android- og ios-apps, med to indbyggede salgsfremmende spil.

Webshoppen

Fra fyrværkeriudvælgelse til produktafhentning eller levering var vores mål at forenkle de mange valgmuligheder og guide kunden gennem deres indkøbsrejse. For at hjælpe Krudtteltet med at opnå dette, har vi skabt et unikt webshopflow og tilpasseligt leverings- og afhentningsbookingssystem.

krudtteltet product

Sikkerhedsbrille - børn. V1

Krudtmængde 0.00 g.

4.8 (315 reviews)

Beskrivelse: Sikkerhedsbrille, Børn

Effektbeskrivelse: Børne sikkerhedsbriller

krudtteltet logo blue

Butik: Krudtteltet Outlet

add to cart counter

35,00 DKK

29,00 DKK

Tilføj til kurv

Hurtig levering

krudtteltet logo krudtteltet logo
icon checkmark green
icon checkmark green
game characters

Spillene

Spillenes præmier og kampagner hjalp Krudtteltet med at engagere sig med tusindvis af kunder hver dag. Designet og bygget in-house, både raflespillet og adventskalender spillene blev brugt dagligt af tusindvis af kunder.

Mobilapps

Med fokus på kundeengagement og oplevelser, gav apps en enkel shoppingoplevelse og referencepunkt for kunderne. Med indhold og kampagner, der kan tilpasses, kunne Krudtteltet justere indholdet fra dag til dag og få kunderne til at vende tilbage!

krudtteltet mobile app showcase
krudtteltet mobile app showcase

Lad os hjælpe med at give dine ideer liv!

krudtteltet logo

VIL VÆRE DEN NÆSTE?

Fortæl os alt om dit projekt lige her, eller send os en e-mail på info@heimdaldata.dk